Τα Tsiolis Luxury Suites βρίσκονται στο πάνω όροφο με φανταστική θέα προς το βουνό όσο και προς την θάλασσα. Αυτά τα ολοκαίνουργια λουξ δυάρια παρέχουν μοντέρνο στιλ και άψογη ποιότητα.

Αποτελούνται από δυο υπνοδωμάτια, το ένα με διπλό κρεβάτι και το άλλο με δυο μονά. Και τα δυο υπνοδωμάτια έχουν πόρτες που κλειδώνουν. Στην περιοχή του σαλονιού, υπάρχουν καναπέδες που γίνονται κρεβάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν 1-2 επιπλέον άτομα. Η κουζίνες είναι πλήρες εξοπλισμένες με όλες της σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές. Μπορείτε να προετοιμάσετε ένα πλήρες οικογενειακό γεύμα καθώς παρέχουμε όλα τα απαραίτητα σκεύη. Μπορείτε να απολαμβάνετε τα γεύματα σας στην άνετη τραπεζαρία στην κουζίνα η έξω στης μεγάλες βεράντες με την φυσική θέα.Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στης λεπτομέρειες για να κάνουν της διακοπές σας μοναδικές. Κάποιες παροχές είναι, Πλάσμα τηλεόραση, DVD, CD, και δωρεάν ασύρματο ιντερνέτ WiFi. Φανταστικά χρώματα decor μαζί με σκαλιστά σιδερένια κρεβάτια κάνουν την διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη.

Tsiolis Luxury Suites no 1 – δυάρι με δυο υπνοδωμάτιο και σαλόνι με θέα θάλασσα
Ο καναπές σε αυτό το δυάρι μπορεί να φιλοξενήσει ένα άτομο. Έχει μεγάλη μακρόστενη βεράντα με θέα θάλασσα. (2-5 άτομα)

Tsiolis Luxury Suites no 1 – δυάρι με δυο υπνοδωμάτιο και σαλόνι με θέα βουνό
Το σαλόνι σε αυτό το δυάρι είναι πιο μεγάλο και ο καναπές που γίνεται κρεβάτι μπορεί να φιλοξενήσει δυο άτομα. Έχει μια υπέροχη ημι-στρόγγυλη βεράντα και επιπλέον κάθε υπνοδωμάτιο έχει και δικό του μπαλκόνι , όλα με θέα το βουνό. (2-6 άτομα )